Oranje is een kleur die me fascineert en inspireert. Oranje verbindt me niet alleen met mijn Nederlandse afkomst, maar ook met mijn levenshouding. Als kunstenaar wil ik de warmte en openheid uitstralen die oranje voor mij symboliseert. Zichtbaarheid en zelfmarketing zijn mijn thema's en deze kleur herinnert me eraan dat het belangrijk is om met passie en authenticiteit te laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Oranje is pure energie - een heldere vlam die enthousiasme en optimisme in je hart brengt. Als je je onderdompelt in de diepte van de kleur oranje, voel je in het beste geval een kracht die je drijft en je de moed geeft om je eigen weg te gaan. Het is een kleur die niet onopgemerkt blijft, die straalt en schittert, precies zoals ik jouw leven toewens - zichtbaar, aanwezig en vol levensvreugde.

Oranje is als een stralende zonsondergang die het einde van een dag inluidt met vreugde en dankbaarheid en tegelijkertijd hoop brengt voor een nieuwe dag. Het is de lach van een kind dat de wereld ontdekt met nieuwsgierigheid en ongebreideld enthousiasme. De kleur oranje staat voor verandering en groei. Het moedigt ons aan om ons steeds opnieuw te ontwikkelen en onze eigen grenzen te overwinnen.

Mijn foto's vertellen verhalen om je eraan te herinneren dat het leven in al zijn facetten leeft. "Life is Orange" schittert als een betoverende regenboog die alle emoties en ervaringen omvat. Mogen de foto's je inspireren om de kleuren van het leven in al zijn schoonheid te ontdekken en te waarderen.

Elke foto is uniek!

foto's voor 168,- euro per stuk.

(incl. btw plus verzendkosten)

De foto's hebben allemaal een afmeting van: 20x30cm / De lijst is: 30x40cm

De foto kan worden gekocht met een zwarte of witte lijst. Geef de gewenste kleur aan bij aankoop!

Elke foto krijgt een nummer en een persoonlijke handtekening in oranje

(Geef voor een handtekening van mij aan of je de foto rechtop of liggend wilt ophangen, dan zet ik mijn handtekening eronder...)

Als je de foto wilt kopen, stuur dan een e-mail naar: Anouk Ellen Susan met de titel van de foto.

Betaling via Paypal naar: info@anoukellensusan.de of op rekening / per bankoverschrijving.

*Kleuren kunnen iets afwijken van het origineel op de foto.

BRANDENDE VLAM I

BRANDENDE VLAM II

_

Een gepassioneerde vlam brandt in elke penseelstreek van "Burning Flame" en nodigt je uit om je eigen innerlijke energie te ontketenen en je dromen aan te wakkeren. Kijk naar dit schilderij met zijn intense kleuren en bedenk dat ook jij een levende vlam in je draagt, wachtend om ontstoken te worden.

"Het leven is oranje", een pulserende dans van energieën die wachten om in jou te ontwaken.

VERWARRING I

VERWARRING II

_

De kleuren van "Confusion" wervelen als gedachten in de wind. Laat dit beeld je eraan herinneren dat helderheid vaak voortkomt uit de wervelwind van gedachten. Zie het als een uitnodiging om via verwarring je weg te vinden naar innerlijke helderheid. En dat er ook schoonheid kan schuilen in verwarring.

Life is Orange', geniet van de reis op zoek naar antwoorden.

AVONTUUR I

AVONTUUR II

_

Elke penseelstreek is een avontuur, elke kleur een sprong in het onbekende in "Avontuur". Dit schilderij is een herinnering om de spanning van het onbekende op te zoeken en je eigen verhaal te schilderen. Kijk ernaar en besef dat avontuur op de loer kan liggen in elk moment, dat het leven zelf het grootste avontuur is. Betreed moedig nieuwe paden.

"Het leven is oranje", zoals de spanning van een spannend avontuur.

KRACHT I

KRACHT II

_

In "Power" ervaar je de energie van een storm van kleuren en bewegingen. Dit beeld herinnert je eraan dat je de kracht hebt om zelfs in chaos stabiliteit te vinden. Laat het je herinneren aan je innerlijke kracht en hoe je zelfs te midden van verandering stabiel kunt blijven.

Het leven is oranje', zoals het vermogen om jezelf te vernieuwen en stabiel te blijven in stormachtige tijden.

ALLES BIJ elkaar I - het begin en einde

ALL TOGETHER II - het begin en het einde

_

De kleuren verenigen zich op het doek van "All Together", net zoals mensen zich verenigen in het leven. Dit schilderij herinnert ons eraan dat we samen sterker zijn en dat onze verbindingen ons verrijken. Dat we samen groeien en bloeien, en hoe mooi dat is. Zie het als een herinnering aan het belang van saamhorigheid. Alleen ben je sneller, samen kom je verder' - zoals ik het graag keer op keer zeg.

Life is Orange', zoals de band tussen mensen, de momenten die ze samen beleven.

MAANLICHT I

MAANLICHT II

_

"Moonlight" vangt de mysterieuze sfeer van de volle maan in een gloeiende oranje kleur. Deze foto nodigt je uit om de gouden magie van de nacht en de fascinatie van de maan te voelen. Kijk ernaar en laat je inspireren door de magie die verborgen is. Het is prachtig om naar de hemel te kijken en de mystiek van het universum te verkennen.

Het leven is oranje', zoals de mystiek van het leven dat schittert in het licht van de maan.

EXPLOSIEVE GEVOELENS I

EXPLOSIEVE GEVOELENS II

_

Emoties barsten los in "Explosive Feelings" als een explosie van kleur die ons diepste wezen raakt. Laat dit schilderij je eraan herinneren dat het oké is om je gevoelens vrij te uiten en je mee te laten voeren door de intensiteit van je emoties. Kijk ernaar en zie hoe de kleuren van het schilderij je eigen gevoelens kunnen weerspiegelen. Voel de kracht in jezelf.

Het leven is oranje', net als de uitbarsting van emoties die ons raakt.

BIT BIJ BIT I

BIT BIJ BIT II

_

"Bit by bit" is een collage van kleuren die eruit zien als plakjes gedachten en gevoelens. Dit beeld vertelt over de diversiteit van onze ervaringen en hoe elke kleur een fragment van ons verhaal is. Waardeer elke seconde. Zie dit schilderij als een venster op je ziel, waardoor je dieper inzicht krijgt in je innerlijke zelf.

Het leven is oranje', net als de verscheidenheid aan ervaringen die ons leven kenmerken.

PAARSE REGEN I

PAARSE REGEN II

_

In de herfstregen van paarse kleuren van "Purple Rain" vind je troost en vrede. Deze foto laat zien hoe schoonheid schuilt in afscheid en verandering. De kleuren vertellen over verandering en innerlijke reflectie. Laat het je eraan herinneren dat afscheid vaak de weg vrijmaakt voor iets nieuws.

Life is Orange', als de warme herfsttinten die ons verandering tonen.

KLEUREN VAN GEDACHTEN I

KLEUREN VAN GEDACHTEN II

_

"Colours of Thoughts" weerspiegelt de vele facetten en de schoonheid van onze gedachtenwereld. De kleuren vertellen over de verschillende nuances van onze ideeën en overpeinzingen. Laat deze foto je eraan herinneren hoe complex en rijk onze gedachten kunnen zijn.

Het leven is oranje', net als de vele facetten van onze gedachten.

IN BLOEM I

IN BLOEM II

_

"In Bloom" toont een (abstracte) bloem in volle pracht, die zich opent voor het licht. Net als deze bloem kun ook jij je openstellen voor de wereld, opbloeien in heldere kleuren en je uniekheid ontvouwen.
Dit beeld herinnert je eraan dat groei en schoonheid uit de diepte komen.

"Life is Orange" straalt in elk moment van verandering.

OVERLEVEN I

OVERLEVEN II

_

"In 'Overleven' vertellen de kleuren over de innerlijke kracht die je door uitdagingen heeft gedragen, waarmee je moeilijkheden hebt overwonnen. Laat dit beeld je eraan herinneren dat je veerkrachtig bent en dat de kleuren van je ervaringen en overwinningen altijd bij je zijn. Je zult sterker uit momenten van uitdaging tevoorschijn komen.

Het leven is oranje', net als de wil om te overleven die je draagt.

KLEURRIJK LEVEN I

KLEURRIJK LEVEN II

_

Het kleurrijke leven in 'Colourful Life' weerspiegelt de verscheidenheid aan momenten en ervaringen die ons bestaan vormgeven. In de kleuren van dit doek vind je een herinnering aan hoe rijk, kleurrijk en vol het leven kan zijn. Kijk naar dit schilderij en besef dat elke penseelstreek een nuance is van jouw levensverhaal.

Het leven is oranje', als een caleidoscoop van ervaringen.

GOLVEN I

WAVES II

_

De kleuren van "Waves" herinneren je eraan hoe je kunt bewegen - zoals de golven van de oceaan - om met de ups en downs van het leven om te gaan en jezelf steeds opnieuw uit te vinden. De afbeelding vertelt over de constante veranderingen en mogelijkheden die voor je liggen. Laat deze afbeelding je inspireren om in harmonie te zijn met de beweging van het leven.

"Het leven is oranje", net als de kracht van golven die alles kunnen veranderen.

ZELFVERTROUWEN I

ZELFVERTROUWEN II

_

"Zelfvertrouwen" toont een beeld van kracht en zelfvertrouwen. Sta sterk en zelfverzekerd, net als de kleuren op dit doek. Dit schilderij moedigt je aan om in jezelf te geloven, je uniekheid te vieren en jezelf in je volle pracht te laten zien. Kijk ernaar en besef dat jij net zo kunt stralen. Elke streek laat je zien hoe sterk en zelfverzekerd je kunt zijn als je je uniekheid accepteert.

"Het leven is oranje", net als de uitstraling van je zelfvertrouwen.

LICHT OP I

LICHT OP II

_

"Light up" onthult de helende kracht van de natuur in haar kleuren. Dit schilderij nodigt je uit om je te laten inspireren door de schoonheid van de natuur en om de zuiverheid en vernieuwing te voelen die de natuur biedt. Laat deze afbeelding je eraan herinneren hoe belangrijk het is om je te verbinden met de energie van de natuur. Het nodigt je uit om jezelf te vernieuwen en te transformeren. Laat het je herinneren aan het belang van verandering.

Het leven is oranje', zoals de frisse energie die de natuur ons geeft.

VERANDERING I

VERANDERING II

_

"Change" onthult de magie van verandering in levendige kleuren en delicate vormen. Dit beeld herinnert ons eraan hoe magisch de schoonheid van de natuur kan zijn en hoe het vreugde en hoop in ons leven brengt. Kijk ernaar en laat je inspireren door verandering, de grote en kleine dingen die in verandering liggen.

Life is Orange', zoals de magische en veranderende schoonheid van het leven.

LENTE GEVOELENS I

LENTEGEVOELENS II

_

"Spring Feelings" vangt de tere kleuren van de lente en wekt gevoelens van hoop en vernieuwing op. In de kleurspatten van deze foto vind je de kracht om je opnieuw te ontplooien en te genieten van het leven in al zijn facetten.

"Het leven is oranje", een onophoudelijke vernieuwing zoals de bloeiende lente.

NACHTDIENST I

NACHTPLOEG II

_

Terwijl de wereld slaapt in "Night Shift", ontwaakt een andere kant van jou. De duisternis wordt het canvas van je gedachten en dromen en dit beeld nodigt je uit om in het diepst van je gedachten te duiken. Kijk ernaar en besef dat het leven zelfs in de nacht leeft.

"Life is Orange', de weerspiegeling van de nacht in een zee van nuances.

ZOMER STORM I

ZOMERSTORM II

_

Midden in de stormachtige zomer van "Summer Storm" vind je een rustige plek om stil te staan en de kracht van het moment te voelen. De kleuren vertellen over de schoonheid die te midden van de storm kan ontstaan. Laat deze foto je eraan herinneren dat je zelfs in turbulente tijden rust kunt vinden. Stormachtige tijden brengen een verfrissende reiniging met zich mee.

"Het leven is oranje", als een zomerse onweersbui die frisheid brengt.

BLOEMKRACHT I

FLOWER POWER II

_

De kracht van jou wordt zichtbaar in "Flower Power", kijk naar de foto om je hieraan te herinneren. "Flower Power" toont kracht in haar delicate schoonheid. Laat deze foto je eraan herinneren dat er ook kracht schuilt in delicatesse en dat de natuur ons leert hoeveel energie er verborgen zit in de wereld om ons heen. De foto is een symbool van vitaliteit en herken dat er grote kracht schuilt in ogenschijnlijk kleine dingen.

Het leven is oranje', net als de energie die uit de natuur stroomt.

JEUGD I

JEUGD II

_

De herinneringen aan jeugdige ervaringen zijn als licht en schaduw die de tijd van "jeugd" vergezellen. Kijk naar deze foto en laat het je eraan herinneren dat we allemaal een verhaal hebben dat ons gevormd heeft. Denk aan de vreugde en moed van de jeugd. Kijk naar deze levendige kleuren en begrijp dat het goed is om het verleden te erkennen. Afwisselend oranje en geel vertellen over de avonturen die je hebt beleefd en nodigen je uit om de levendigheid van het moment te vieren.

"Het leven is oranje", net als de sporen uit het verleden die onze toekomst vormgeven.

IN LIEFDE I

VERLIEFDHEID II

_

"Verliefd" vertelt de verhalen van het hart in alle nuances van de oranje kleuren. Laat je betoveren en laat deze foto je eraan herinneren hoe divers en diep liefde kan zijn en dat de kleuren van het hart schitteren in het leven. Een speciaal gevoel.

"Het leven is oranje", net als de vlam van passie in jou.

NETWERKEN I

NETWERKEN II

_

De kleuren in "Networking" vormen een netwerk van verbindingen, vergelijkbaar met de relaties die we in ons leven aangaan. Alles is met alles verbonden. Zie deze afbeelding als een uitnodiging om het belang van relaties te waarderen en te erkennen hoe ze ons leven verrijken. De afbeelding nodigt je uit om het netwerk (digitaal) te vieren.

Het leven is oranje', net als het web van verbindingen dat ons leven versterkt.

HARTSLAG I

HARTSLAG II

_

"In Heartbeat' brengen de penseelstreken leven op het doek alsof het hartslagen zijn die het schilderij laten pulseren. Dit schilderij nodigt je uit om de ritmische kracht van het leven te voelen en je te realiseren dat elke kleur en elke streek zijn eigen energie in zich draagt. Kijk ernaar en voel de vitaliteit die in elke hoek verborgen zit.

Het leven is oranje', zoals de hartslag die je in leven houdt.

Wil je een foto kopen?
Schrijf me dan:

  Wil je meer kunst?

  In "Upgrade Yourself" laat ik zien hoe de krachtige nuances van kleur het doek tot leven brengen. Het is een ode aan verandering, groei en de constante ontwikkeling die we in ons dragen. Elke afzonderlijke foto is gekoppeld aan een van mijn Upgrade Yourself-impulsen en is bedoeld als inspiratie.

  Wil je meer inspiratie?

  Wil je ook de 50 impulskaarten en/of het bijpassende notitieboekje: Impulsen voor elke gelegenheid, dan kun je die hier kopen op Digistore of je kunt me gewoon je wensen mailen.

  NU voor slechts 14,95 euroincl. btw
  plus verzendkosten (1,95 Euro)

  NU voor slechts 11,00 Europlus BTW
  plus verzendkosten (2,20 Euro)

  NU voor slechts 25,00 Euroincl. btw
  plus verzendkosten (1,95 Euro)