Mijn vijfde boek voor jou!

"Impulsen voor elke gelegenheid'

☕️Maken de huidige gebeurtenissen in de wereld je moe en geniet je van mooie impulsen en positieve gedachten?

☕️ Ben je te gestrest en heb je geen inspiratie?

☕️ Gaat het momenteel niet helemaal zoals je wilt en heb je positieve gedachten en impulsen nodig om je kracht en moed te geven?

☕️ Wil je jezelf en/of je vrienden, collega's, werknemers of familieleden iets leuks, kleins, positiefs en motiverends geven?

Dan is er nu de oplossing:

Het boekje 'Impulsen voor elke gelegenheid', waarin je 50 impulsen en inspiraties vindt voor elke gelegenheid en tegelijkertijd in het notitieboekje nog ruimte hebt voor je eigen gedachten, notities, to do's....

Zoals je misschien weet, trek ik elke maandagochtend een impulskaart en deel deze op sociale media met een impuls over het....

Deze 50 impulskaarten met mijn inspiraties zijn nu verzameld in een boekje. Je kunt dit impulsboekje kopen voor 14,95 Euro (met de impulskaarten voor 25,- Euro) plus verzendkosten (1,95 Euro), voor jezelf of als cadeau...!

Eén ding is duidelijk - u zult er uzelf of anderen beslist heel gelukkig mee maken!

Dat is wat ik wil doen met dit boekje, mijn 5e boek: positieve gedachten, kracht, helderheid, passie en moed doorgeven. Anderen vreugde brengen en een ander perspectief geven!

En tegelijkertijd gaat 1 euro van de impulskaarten naar een goed doel: naar de steunvereniging voor kinderen met kanker in Keulen.

Veel leesplezier!

NU voor slechts 14,95 Euro incl. BTW
plus verzendkosten (1,95 Euro)

Een geweldige IMPULSE voor elke avond - GIFT BOX!

Iets anders om weg te geven!

Voor familieleden, vrienden, werknemers, zakenpartners of klanten, voor een verjaardag, als bedankje, ter motivatie, als leuk kerst- of sinterklaascadeau of gewoon zomaar!

Wat zit er in de Impulse-for-every-occasion geschenkdoos?

+ Het boek Impuls voor elke gelegenheid, ter waarde van € 14,95

+ een set UPGRADE yourself impulskaarten ter waarde van 11,- Euro (1 Euro gaat naar de Förderverein Krebskranker Kinder)

Met mooi verpakkingsmateriaal in een bijpassende verpakking.

Dus een echte IMPULSE voor elke EVENING - GIFT BOX met toegevoegde waarde!

NU voor slechts 25,00 Euro incl. BTW
plus verzendkosten (1,95 Euro)