Na vele jaren in het management en als marketingdeskundige heb ik enige tijd geleden besloten mijn ervaring en inzicht in succesconcepten door te geven. Inmiddels leid ik workshops en seminars, geef (impuls)lezingen, werk als moderator en consultant. Mijn kernthema's zijn enerzijds jezelf upgraden - (vrouwelijk) succes en persoonlijke voldoening. Het gaat om het versterken van jezelf, je innerlijke houding. Tips voor zelfmarketing? Workshops 'Succesvol presenteren' - die geef ik ook. Voor degenen die de grote versie van zichzelf willen leven! Als je coaching over dit onderwerp wilt, neem dan contact met me op.

Mijn tweede onderwerp: LEKKER anders! Anderzijds een blik op Duits-Nederlandse bedrijven & interculturele communicatie. Zo dichtbij als de buren zijn, zo verschillend zijn ze. Het is goed om te weten hoe je het potentieel van beide landen kunt benutten. Als Nederlandse Duitser, zoals ik mezelf zie, ken ik beide nationaliteiten, ik heb vele jaren in Nederland en in Duitsland gewerkt. Ik bied ook coaching op dit gebied... mocht je je zorgen maken over dit onderwerp.

"Upgrade yourself", "Present to impress - Succesvol presenteren" en "Lekker anders": dat zijn mijn onderwerpen waarover ik workshops en impulslezingen, coaching, boeken en mijn podcasts aanbied.

HIER NAAR MIJN ACTIVITEITEN

Meer dan marketing

Mensen bereiken en inspireren

MASTERCLASS ZICHTBAARHEID & (ZELF)MARKETING

Zichtbaarheid & (zelf)marketing voor u, uw merk, uw bedrijf, uw werkgever...

UPGRADE JEZELF BOOSTER

Voor meer succes en voldoening op het werk en in het leven!

UPGRADE JEZELF

Geloof in jezelf

MASTERCLASS PRESENTEREN OM INDRUK TE MAKEN

Lezing en seminar: De prachtige versie van jezelf leven

PODCAST

UPGRADE YOURSELF!
Uw favoriete podcast voor meer succes en meer voldoening, op het werk en in het leven.

en

LEKKER ANDERS
Het Duits-Nederlands gesprek

LEKKER ANDERS

Lezing, advies of training: Duitsland en Nederland - zo dichtbij, zo verschillend, maar zoveel potentieel

ÉÉN-OP-ÉÉN COACHING

Boek mij als uw (business) coach!

BOEKEN VOOR UW UPGRADE

Hier presenteer ik u mijn boeken!

VIDEO'S / INDRUKKEN

Hier is de opname van de impulslezing: #seinstattwerden, in mei 2018 in het Altes Pfandhaus in Keulen.

Deze video toont mij op 9 april 2015 bij het welkomstwoord in de Lichtburg, de grootste bioscoop van Duitsland, waar voor 1000 genodigden de filmpremière van 'Die neue Wildnis - Große Natur in einem kleinen Land' plaatsvond, live muzikaal begeleid door het Metropol Orkest.

Dit is een kort fragment uit mijn toespraak in augustus 2016 op de Urania in Berlijn:
Upgrade jezelf. Hoe worden we de geweldige versie van onszelf? Het element: moed!

Afbeeldingen

Kuden stemmen & feedback

"Anouk Susan overtuigde ons met haar natuurlijk charmante keynote: we kunnen onszelf een "upgrade" gunnen. Bijzonder beknopt en nuttig hiervoor is de index van Anouk - een oriëntatie in "L" waar je nog kunt opwaarderen."

GUNHARD KEIL

H&D INTERNATIONAL GROUP; EXPERT IN DIGITALISERING & DIGITALE VERANDERING

"Mevrouw Susan sprak vanuit mijn hart met haar lezing op de Urania. Ze straalt veel warmte, vriendelijkheid en vrouwelijkheid uit, maar komt "toch" competent over. Dat was voor mij persoonlijk een belangrijk inzicht. Je kunt meer punten scoren met authenticiteit en menselijkheid dan met een stoer optreden. Ik dank haar voor de tools die ze me heeft gegeven. Ik kijk ernaar uit dat ze mijn netwerk verrijkt."

MIRIAM BERGER

NIEUWSREDACTEUR, SPREKER (FREELANCE) RBB-INFORADIO BERLIN

"Ik heb Anouk 2 dagen meegemaakt als moderator op de European Speakers Convention. Ik heb zelden zo'n professionele moderatie meegemaakt. Anouk is geen moderator die zichzelf in het middelpunt van de belangstelling plaatst, maar met veel sympathie en een winnende lichaamstaal de afzonderlijke programmapunten neerzet. Bovendien was ik onder de indruk van hoe natuurlijk ze schakelde tussen verschillende talen."

STEFAN VERRA

ROCKSTER VAN BODYLANGUAGES, KEYNOTE SPEAKER, AUTEUR...

U BENT WELKOM OM MIJ TE BOEKEN ALS PROFESSIONEEL SPREKER, MODERATOR OF VOOR EEN SEMINAR!

IK KIJK ER NAAR UIT OM ZE TE ONTMOETEN!