fbpx

Portfolio

Na velen jaren in het management en als Marketingexpert heb ik enige tijd besloten mijn ervaring en mijn kennis van succes concepten door te geven. Inmiddels geef ik coaching-sessies, workshops en seminars, geef als professional speaker (impuls)lezingen, werk als presentatrice en consultant.

Mijn kernthema is enerzijds Upgrade yourself – (vrouwelijk) succes en persoonlijke tevredenheid. Het gaat om het sterken van de eigen persoon, de innere houding! Tipps voor zelfmarketing! Workshops voor ‘succesvol presenteren’ – die geef ik ook. Voor diegenen, die de grootse versie van hunzelf willen leven.

Mijn tweede onderwerp LEKKER anders! Daarnaast werk ik ook met vooral Duits-Nederlandse bedrijven en teams, omtrent cultuurverschillen en interculturele kommunikatie. So dichtbij de buren zijn, zo verschillend zijn ze ook. Goed om te weten hoe je het potentieel van beide landen nog beter kunt benutten. Als Nederlands-Duitse, zoals ik me zie, ken ik beide nationaliteiten erg goed, ik heb velen jaren in Duitsland en Nederland gewerkt en altijd in een Duits-Nederlandse context.

„Upgrade yourself“, „Present to impress – Succesvol presenteren“ en „Lekker anders“: Dat zijn mijn onderwerpen waarin ik coachings, workshops en (impuls)lezingen geef. 

Mijn werkzaamheden

Upgrade yourself

Wordt de grootse versie van jezelf!

Public Speaking

Souverän en zonder nerveusiteit tijdens presentaties, vergaderingen, lezingen en pitches stralen – een boodschap die blijft hangen!

Lekker anders

Duitsland en Nederland – kleine afstand, grote verschillen, talrijke mogelijkheden

Coaching

Boek mij voor een coaching gesprek

Videos en Impressies

Hier de opnames van Anouks Keynote-Speech #zijnipvworden, in mei 2018, in de mooie locatie: Das Alte Pfandhaus, in Keulen

Deze video laat mijn welkom toespraak in de Lichtburg Düsseldorf, de grootste bioscoop van Duitsland, op 9 april 2015 zien. Daar vond de filmpremière van ‚Die neue Wildnis – Große Natur in einem kleinen Land‘ met 1.000 gasten plaats, muzikaal live begeleid door het Metropol Orchestra.

Dit is een kort fragment van mijn toespraak in augustus 2016, in het Urania in Berlijn: Upgrade yourself. Hoe worden we de grootse versie van ons zelf? Het element: moed!

Foto’s

Klantenreacties / Feedback

“Anouk’s passion, knowledge and competence in this subject matter is outstanding. Her generosity in sharing her knowledge is very empowering and inspiring. This course I am convinced would not be the same if it was delivered by someone else. Anouk brings a genuine outlook and a good way of being encouraging and engaging.”

Simone Sagi

UK Pressofficer NBTC

1

“A huge thanks in special @Anouk, not only for giving this course, but also for your confidence and your generosity. I went home, with a more positive and self-assured attitude.”

Jeannette Varela

Director NBTC Spain

2

Anouk Susan heeft ons met haar natuurlijk-charmante keynote overtuigd: Wij allemaal mogen ons een keer een “upgrade” gunnen. Uiteraard behulpzaam en pregnant hierbij is Anouk’s Index, een oriëntatie in “L”, een goede grondslag om verder te komen.

Gunhard Keil

H&D International Group; Digitalization & Digital Change Expert

3

Mevrouw Susan heeft mij tijdens haar spreekbeurt in de URANIA uit het hart gesproken. Ze straalt veel warmte, vriendelijkheid en vrouwelijkheid uit en maakt “desondanks” een competente indruk. Voor mij persoonlijk was dat een heel belangrijke erkenning. Als je authentiek en menselijk blijft, kan je beter scoren, dan met een stevige prestatie. Ik dank haar voor de instrumenten die ze mij meegaf. Ik verheug me erop, als ze mijn netwerk zou gaan verrijken.

Miriam Berger

Redactrice, spreker (freelance) rbb-inforadio Berlin

4

Ik heb Anouk 2 dagen lang als presentatrice van de European Speakers Convention meegemaakt. Zo een professionale presentatie zie je niet vaak. Anouk hoort niet bij de presentators, die zichzelf in het middelpunt plaatsen, maar die de individuele programmapunten met veel sympathie en een winnende lichaamstaal op het podium heeft gebracht. Bovendien was ik helemaal onder de indruk, hoe ze vanzelfsprekend tussen meerdere talen heeft geschakeld.

Stefan Verra

Rockstar van de lichaamstalen, keynote spreker, auteur, …

5

Anouk Ellen Susan heeft zelfverzekerd en uitermate charmant door de tweedaagse internationale convention geleid. Het was gewoon een groot plezier om naar haar te luisteren!

Michael Rossie

Keynotepeaker Storytelling, Vice President der German Speakers Association

6

Uitzonderlijk goede coach en speaker.

Mara Bertling

Oprichtster & Directrice,
DEIN MÜNCHEN e.V.

7

Ik heb heel veel nuttige tips en suggesties gekregen om mijn presentaties nog beter te maken. Punten die ik snel kan doorvoeren maar ook inspiratie om het in de toekomst geheel anders te doen.

Jacqueline Lijs

Eigenaar, LIJS Communicatie

8

Hoe beoordeel je de presentatie van de trainer?  10 – Ik vind je een geweldig mens en erg knap hoe je de training leidt. Aansprekende toon, deskundig en oog voor elke deelnemer.

Quirine ter Haar

Merkleider, Twente Marketing

9

Ïk heb zeer genoten van de sfeer van de twee dagen.  Door jouw uitleg en jouw opmerkingen m.b.t. onze presentaties heb ik veel geleerd voor mijn eigen optreden en om het in de toekomst toe te passen. Ik zou die twee dagen graag nog eens willen herhalen, om te zien hoeveel ik dan nog weet.

Günther Liss

Senior Consultant, Leonardo Group

10

Wij hebben mevrouw Susan gevraagd om op een gezamelijke clubavond van de Lions Club in Heerlen en respectievelijk Keulen een lezing te verzorgen over de culturele verschillen tussen Duitsland en Nederland. Onze wens om beide partijen dichter bij elkaar te brengen, is door mevrouw Susan niet alleen vervuld, maar zelfs overtroffen. 

Wij zullen mevrouw Susan zeker in gedachten houden als gespreksleider bij volgende gezamelijke clubavonden.

Frank Schulte

President Lions Club Heerlen

11

Je kunt mij boeken als een professionele spreker, coach, presentator of voor een seminar!

Ik verheug me op onze samenwerking!

x

Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht
DER NETZWERK BOOSTER

GRATIS! Meine 8 Netzwerktipps und 5 DO's and DONT's!

Wie Netzwerken über deinen Erfolg bestimmt.

✔️ Strategien für ein entspanntes und erfolgreiches Netzwerken.

✔️ Für mehr Sichtbarkeit und neue Kontakte.

Alleine bist Du schneller, gemeinsam kommst Du weiter!

Mit Absenden des Formulars willigst du jederzeit widerruflich ein, meinen monatlichen Newsletter zu erhalten. Datenschutzhinweise findest du auf meiner Webseite.
DER NETZWERK BOOSTER

GRATIS! Meine 8 Netzwerktipps und 5 DO's and DONT's!

Wie Netzwerken über deinen Erfolg bestimmt.

✔️ Strategien für ein entspanntes und erfolgreiches Netzwerken.

✔️ Für mehr Sichtbarkeit und neue Kontakte.

Alleine bist Du schneller, gemeinsam kommst Du weiter!

Mit Absenden des Formulars willigst du jederzeit widerruflich ein, meinen monatlichen Newsletter zu erhalten. Datenschutzhinweise findest du auf meiner Webseite.
X