COACHING - WAAR GAAT HET OM?

In (business) coaching wil ik bijdragen aan innerlijke verrijking. Dat wil zeggen: Hoe bereik je meer en win je aan belang (onderwerpen die voor jou belangrijk zijn, of de doelen die je wilt bereiken). Innerlijke verrijking geldt zowel functioneel als emotioneel, professioneel en privé.

Mijn belofte die ik maak: Ik help je aan nieuwe & relevante inzichten die waardevol zijn in je ontwikkeling, in je werk. Ik geef je een goed gevoel. Via coaching help ik je te herkennen hoe je aan betekenis wint (voor jezelf, voor anderen). Met mijn deskundige, open, warme en enthousiaste manier bied ik je diverse handvatten en stimuleer ik je creativiteit en zelfstandigheid. Ik creëer ruimte voor nieuwe gedachten, voor nieuwe mogelijkheden, voor nieuwe inzichten & begrip, voor zelfinitiatief.

Via coaching laat ik je onder andere zien wat je in je hebt en welke vrijheden en mogelijkheden je in je hebt waardoor je professioneel en privé kunt groeien.

Ik bied (professionele) coaching aan. Maar wat is de essentie van wat ik te bieden heb? De persoonlijke aanpak die ik kies. Het plezier dat ik overbreng, het plezier dat je kunt hebben in het werken met mij, in het werkproces. De welverdiende beloning, de innerlijke trots die je voelt als je je professionele en private potentieel ten volle benut. Samen is het geheel meer dan de som der delen. Samen vormt het een rijk palet aan emoties. - Dat is ook mijn belofte

Wat is het verschil met anderen? Het verschil zit in mijn persoonlijkheid (iedereen is uniek), mijn internationale of Duits-Nederlandse ervaring, mijn ervaring als manager gedurende 20 jaar, de verschillende talenkennis en mijn inlevingsvermogen. Ik kijk niet met een hoog hart op anderen neer, maar kijk (symbolisch, zoals met mijn 1.53 m ook fysiek) van onderaf omhoog, met een brede visie!!!! Ik beweeg me in een Duits-Nederlandse cultuur die groots denkt, internationaal, positief, inventief en moedig is. Ik heb geleerd iets moois te zien in iets eenvoudigs en iets nieuws in iets onopvallends. Ik heb een zeer groot uithoudingsvermogen en een optimisme dat zeldzaam is en bijdraagt aan begrip, verwondering, verfrissing, passie, bekwaamheid, beloning, plezier, duidelijkheid, vitaliteit, trots, moed.

En aan het eind van elke coaching sessie is er een van mijn Upgrade Impuls kaarten om te trekken. Ook iets anders dan anders...

U BENT WELKOM OM MIJ TE BOEKEN ALS PROFESSIONEEL SPREKER, MODERATOR OF VOOR EEN SEMINAR!

IK KIJK ER NAAR UIT OM ZE TE ONTMOETEN!