fbpx

Keynote-Lezing, Seminar of Gespreksleiding: Upgrade yourself

Upgrade yourself - Waar gaat het over?

Mijn methode helpt je om als de grootse versie van jezelf door het leven te gaan. Met 2 verschillende uitgangspunten werk ik: Vindt je het moeilijk om de aandacht op jezelf te vestigen? Zowel zakelijk en/of privé? Dit hoeft niet zo te blijven: succesvolle zelf-marketing kan worden geleerd. Begin bij jezelf en wees een magneet voor jouw persoonlijk succes. Het gaat om de juiste houding, betere positionering, maar het is ook belangrijk om te herkennen wat je wilt – en het te bereiken . Het uitwerken van sterkte punten en deze bewuster in te zetten – ik geef hiervoor de juiste impulsen.

Het gaat niet enkel om (materieel) succes, maar ook om de vervulling, de persoonlijke tevredenheid en de innerlijke verrijking. Het gaat om het sterken van de eigen persoon, een zelfbewuste houding, onafhankelijkheid, waardevolle erkenning en inspiratie. Soms gaat het erom om obstakels te nemen en een pad verder te volgen, maar soms gaat het er juist om een compleet nieuw pad in te slaan. Het seminar / mijn lezing zal je helpen: duidelijker te zien, zichzelf de juiste vragen stellen. Wordt de grootse versie van jezelf!

Wat levert de workshop / de lezing op?

  • Weten waar je staat
  • Herkennen, wat je wilt
  • Waarvoor klopt je hart?
  • Wat zijn mijn sterktes?
  • Zien, waar de weg naar je doel gaat
  • Nieuwe uitdagingen herkennen en aangaan
  • Succes, vervulling & persoonlijke tevredenheid.

Videos en Impressies

Hier de opnames van Anouks Keynote-Speech #zijnipvworden, in mei 2018, in de mooie locatie: Das Alte Pfandhaus, in Keulen

Dit is een kort fragment van mijn toespraak in augustus 2016, in het Urania in Berlijn: Upgrade yourself. Hoe worden we de grootse versie van ons zelf? Het element: moed!

Dit is mijn toespraak in augustus 2016, in het Urania in Berlijn: Upgrade yourself.

 

Mijn eerste boek, is er!

Ik ben opgewonden en dolblij.
‚UPGRADE yourself – Souverän und Selbstbewusst als Frau im Job‘i de Duitse titel.
Ikhoop dat eind 2020 ook de Nederlandse versie verschijnt.

Will je meer weten over zelfbewustzijn, zelfontplooing en zelfmarketing?

In mijn boek, zijn er veel praktijkvoorbeelden, goede tipps uit 25 jaar ervaring en veel autobiografische verhalen, ook met sommigen om te grinniken, tevens zijn er talrijke mogelijkheden ter zelfreflektie. In het boek vindt je antwoorden op je vragen.
Online bestellen? Hier!

Gespreksleiding / Presentatrice

Als moderator/gespreksleider/presentatrice kann ik uw evenement naar een hoger niveau tillen. Ik garandeer dat opdrachtgevers, sprekers en gasten zeer goede herinneringen aan uw event zullen bewaren. Ik presenteer uw bijeenkomst op professionele, humorvolle, sympathieke wijze en ben altijd optimaal voorbereid.  Ik zet de spreksters in de spotlights en weet de deelnemsters en de gasten enthusiast te maken over het onderwerp.

Ik spreek vloeiend Duits, Nederlands en Engels en biedt mijn diensten in alle drie de talen aan.

(Impuls)Lezing #zijnipvworden

Hoe krijg je een ja, wanneer je enkel een nee hoort? Mijn leiddraad voor een tevreden leven

Het gaat niet om het moeten en behoren, maar om het mogen en believen. Dus om het zijn in plaats van worden! Ik heb het besluit genomen mijn persoonlijk succes concept voor een goed leven door te geven. Met de juiste houding lukt zo veel! Graag laat ik zien hoe je kunt groeien en dat jezelf in handen hebt, hoe een goed leven eruit ziet. Heb je interesse in mijn (Impuls-)Lezing #zijnipvworden? Neem dan graag contact met mij op!

Anouks Index

Anouks Index is mijn register voor jouw upgrade, bestaand uit zeven onderdelen. De persoonlijke vooruitgang en succes (professioneel en persoonlijk) vergt moed, passie, zelfbewustzijn en doorzettingsvermogen, maar ook gemak, vrolijkheid en kalmte, als het een keertje mislukt.

Anouks Index

Lees meer

E-Dossier

In het dossier ervaar je meer over het onderwerp ‘Upgrade yourself’, o.a. met een zeer persoonlijk interview met Anouk en tevens haar tipps voor jou upgrade!

 

E-Dossier lezen

Je kunt mij boeken als een professionele spreker, presentator of voor een seminar!

Ik verheug me op onze samenwerking!

x

Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht
DER NETZWERK BOOSTER

GRATIS! Meine 8 Netzwerktipps und 5 DO's and DONT's!

Wie Netzwerken über deinen Erfolg bestimmt.

✔️ Strategien für ein entspanntes und erfolgreiches Netzwerken.

✔️ Für mehr Sichtbarkeit und neue Kontakte.

Alleine bist Du schneller, gemeinsam kommst Du weiter!

Mit Absenden des Formulars willigst du jederzeit widerruflich ein, meinen monatlichen Newsletter zu erhalten. Datenschutzhinweise findest du auf meiner Webseite.
DER NETZWERK BOOSTER

GRATIS! Meine 8 Netzwerktipps und 5 DO's and DONT's!

Wie Netzwerken über deinen Erfolg bestimmt.

✔️ Strategien für ein entspanntes und erfolgreiches Netzwerken.

✔️ Für mehr Sichtbarkeit und neue Kontakte.

Alleine bist Du schneller, gemeinsam kommst Du weiter!

Mit Absenden des Formulars willigst du jederzeit widerruflich ein, meinen monatlichen Newsletter zu erhalten. Datenschutzhinweise findest du auf meiner Webseite.
X