IMPULS LEZING UPGRADE JEZELF - WAAR GAAT HET OVER?

Mijn methode helpt je om de geweldige versie van jezelf te leven. Met 2 verschillende uitgangspunten: Heb je moeite om de aandacht op jezelf te vestigen? Professioneel en/of privé? Dat hoeft niet zo te blijven: Succesvolle zelfmarketing kan worden geleerd. Begin bij jezelf en wordt een magneet voor je persoonlijke succes. Het gaat om de juiste houding, een betere positionering, maar ook om herkennen wat je wilt - en dat bereiken. Ik geef je de juiste impulsen.

Het gaat niet alleen om (materieel) succes, maar ook om vervulling, persoonlijke voldoening. Een innerlijke verrijking. Het gaat om het versterken van jezelf, een zelfverzekerde houding, onafhankelijkheid, waardevolle erkenning en inspiratie. Soms gaat het in het leven om het overwinnen van hindernissen en het blijven volgen van een pad, maar soms gaat het om het inslaan van een heel nieuw pad. De lezing/seminarie helpt om duidelijker te zien, om zichzelf de juiste vragen te stellen:

MASTERCLASS UPGRADE JEZELF!

  • Weten waar je staat
  • Besef waar je heen wilt
  • Waarvoor klopt het hart?
  • Wat zijn mijn sterke punten?
  • Zien waar de weg naar het doel ligt
  • Nieuwe uitdagingen herkennen en aanvaarden
  • Succes, voldoening & persoonlijke voldoening

VIDEO'S / INDRUKKEN

Hier is de opname van de impulslezing: #seinstattwerden, in mei 2018 in het Altes Pfandhaus in Keulen.

Dit is een kort fragment uit mijn toespraak in augustus 2016 op de Urania in Berlijn:
Upgrade jezelf. Hoe worden we de geweldige versie van onszelf? Het element: moed!

Dit is mijn nieuwste imagofilm!

Kijk er gerust naar...! En als je geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met me op.

MODERATIE

Als moderator til ik uw evenement naar een hoger niveau. Dat beloof ik: Klanten, sprekers en gasten zullen dierbare herinneringen overhouden aan het evenement. Ik leid het evenement op een professionele, vriendelijke, humoristische en goed voorbereide manier, zet de sprekers in de schijnwerpers en inspireer de deelnemers/gasten voor het desbetreffende onderwerp. Ik modereer in het Duits en Nederlands en kan ook schakelen tussen de talen - zo is het mogelijk om bij tweetalige evenementen alle bezoekers te bereiken en hen te enthousiasmeren voor het betreffende onderwerp. Voor internationale evenementen modereer ik ook in het Engels.

#BECOMING

Hoe krijg je een ja als je alleen een nee hebt? Mijn gids voor een tevreden leven
Het gaat niet om moeten en hebben, maar om mogen en willen. Het gaat over zijn in plaats van worden! Nu heb ik besloten mijn eigen persoonlijke concept voor een goed leven door te geven. Met de juiste instelling kan zoveel bereikt worden! Ik wil anderen laten zien hoe ze kunnen groeien, dat ze zelf in de hand hebben hoe hun goede leven eruit ziet.

Ben je geïnteresseerd in mijn impulslezing #seinstattwerden? Neem gerust contact met me op!

ANOUKS INDEX

Anouk's Index is mijn register voor je upgrade, bestaande uit zeven elementen. Voor persoonlijk succes (zowel professioneel als privé), vervulling en tevredenheid zijn moed, passie, zelfvertrouwen en assertiviteit nodig, maar ook lichtheid, lachen en de sereniteit om te kunnen falen.

E-DOSSIER

Lees meer over 'Upgrade yourself' in het dossier,
inclusief een persoonlijk interview met Anouk en ook haar tips om te upgraden!

U BENT WELKOM OM MIJ TE BOEKEN ALS PROFESSIONEEL SPREKER, MODERATOR OF VOOR EEN SEMINAR!

IK KIJK ER NAAR UIT OM ZE TE ONTMOETEN!