MIJN UPGRADE JEZELF KAARTEN - NU NIEUW!

Heb je ooit naar mijn podcast geluisterd? Dan ken je waarschijnlijk mijn Upgrade Cards! Nu kun je ze ook voor jezelf gebruiken! Voor 11,- Euro kun je elke dag je Upgrade yourself kaarten (50 stuks) trekken: Let op: het is verslavend!

(1 euro gaat naar een goed doel: voor de Förderverein Krebskranke Kinder in Köln)

Veel plezier ermee!

Hoe werkt het?

Ik gebruik mijn Upgrade kaarten nu al 10 jaar, ze geven me veel vreugde, zijn een inspiratie, helper en gids.

Ik bewaar alle 50 UPGRADE-kaarten in een leuke schaal in de woonkamer zodat ik ze altijd kan zien.

Elke dag trek ik een kaart en laat me verrassen door wat de opwaardeerkaart me geeft. Soms stel ik mezelf ook een specifieke vraag, bijvoorbeeld: Hoe moet ik nu met mijn probleem omgaan? Ik trek de kaart en krijg er weer een nieuwe gedachte over... Ook trek ik elk jaar op mijn verjaardag, nieuwjaar, etc. een kaart en het woord dat dan verschijnt is mijn 'motto voor het jaar' haha. En geloof me, mijn nichtje, neefjes, alle vrienden willen altijd als eerste een kaart trekken als ze bij ons thuis zijn! Ik zeg je: pas op, het werkt verslavend!

Ik wil graag mijn vreugde in de kaarten delen. Daarom heb ik ze nu ook voor JOU laten maken. Het is ook een geweldig cadeau voor vrienden, werknemers, collega's, kinderen, (groot)ouders of zelfs als een UPGRADE cadeau voor JOU! Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan de kaarten als ik de afgelopen 10 jaar.

NU voor slechts 11,00 Euro plus BTW
plus verzendkosten (2,20 Euro)