TOE TE KENNEN WILDCARD

Voor je UPGRADE JEZELF verhaal

In mijn boek: Upgrade yourself, in de categorie: Haufe Management Fachbuch

Ben je een jonge vrouw tussen 19 en 29 jaar, begin je net aan je carrière of heb je een buitengewoon idee voor je volgende carrièrestap?

Ik geef je de kans om deel uit te maken van mijn boek "Upgrade yourself - souverän und selbstbewusst als Frau im Job", dat in februari verschijnt bij Haufe Verlag.

Mijn boek gaat over zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en zelfmarketing, ik laat wegen zien naar meer succes en vervulling in het werk (en in het leven). Het boek is gebouwd op drie pijlers: Inhoud, Interactie en Interviews. En hier kom jij in beeld!

In het laatste hoofdstuk laat ik vijf bijzonder interessante en succesvolle vrouwen hun opwaarderingsverhaal vertellen. De vrouwen zijn rolmodellen met verschillende standpunten, overtuigingen en levensverhalen. Ze zijn tussen de 30 en 80 jaar oud - de vijfde en jongste van het stel! Ik wil de kleurrijke diversiteit laten zien, de meest uiteenlopende perspectieven belichten, de reikwijdte laten zien die we allemaal delen en de economische en sociale relevantie van ons werk.

Mijn credo is: "Alleen ben je sneller, samen kom je verder". Daarom wil ik in het boek niet alleen aandacht besteden aan vrouwen uit mijn eigen netwerk, maar ook aan u, die ik nog niet eens ken. De jonge vrouwen van vandaag zijn de vrouwelijke toekomst van morgen. Bovendien is werken vandaag heel anders dan 10, 20, 30, 40 jaar geleden... Jezelf upgraden is geen kwestie van leeftijd!

Als je jouw succesverhaal in mijn boek wilt lezen, mail me dan of stuur me een korte sollicitatievideo: Vertel me waarom jij degene bent! Wat is je professionele upgrade? Ben je al een eigen bedrijf begonnen? Ben je een influencer? Kom je op voor een belangrijk (maatschappelijk relevant) onderwerp? Heb je een bijzonder verhaal? Stuur mij dan je "sollicitatie" naar:

wildcard@anoukellensusan.de

Of vertel me je verhaal op Facebook, Instagram, LinkedIn of wat dan ook...

Gebruik de drie hashtags #upgradeyourselfwildcard #selfconfidentandconfident #anoukellensusan

De winnaar komt met een verhaal en foto in mijn boek en is te gast op mijn boekfeest op 3 maart 2020 in Keulen. Voorafgaand zullen we beiden een interview doen voor mijn podcast: "Upgrade yourself! Geloof in jezelf!

Sluitingsdatum voor inzendingen is 20 oktober 2019

Ik kijk uit naar je sollicitatie!